Home / Over Boschhoven / Het team / Assistenten

 

ingeInge Lammers Ik werk sinds 2005 als paraveterinair bij Boschhoven. Ik heb hier tijdens mijn opleiding enkele keren stage gelopen, dat was mij zo goed bevallen dat ik er niet meer weg ben gegaan! Het beroep dierenartsassistente is ontzettend leuk om te doen, de afwisseling en het contact met de dieren en eigenaren maakt het erg leuk. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan Helicon Opleidingen in Nijmegen. Ik ben op 24 december 1982 geboren in Budel en daar woon ik nog steeds, samen met mijn Bengaalse kat Phoebe. Bij Boschhoven werk ik 4 dagen en in mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met fotografie en ik maak ook veel potloodtekeningen van (huis) dieren. Ook reis ik erg graag, stedentripjes en verre reizen maken vind ik ontzettend leuk om te doen.

kimKim van Maasakkers Hallo ik ben Kim van Maasakkers en heb eerlijk gezegd mijn boer al gevonden… Ik woon samen met mijn vriend Tjeerd en mijn kindjes in Eindhoven. Mijn 2 zoontjes heten Jamie en Oliver en mijn dochtertje is geboren in 2009 en heet Jill. Ook als ik niet aan het werk ben, ben ik lekker druk met dieren bezig, we hebben namelijk honden, katten, kippen, geiten en nog veel meer. Mijn grote hoby is paarden en ben voor dat ik bij Boschhoven ben kwam, werkzaam geweest als fulltime springruiter. Nu rij ik nog steeds graag, maar door ons drukke gezinnetje lukt het op dit moment niet om nog wedstrijden te rijden. Sinds 1998 werk ik met veel plezier als assistent bij Boschhoven en het contact met de dieren, maar ook met de eigenaren vind ik het leukst van mijn werk. Ook de grote afwisseling, de gezellige drukte en het feit dat je nooit weet wat de dag gaat brengen vind ik erg leuk.


petraPetra Jansen 
Ik ben Petra Jansen. Ik ben al sinds 22 jaar actief als dierenarts assistente. Ik ben in 1993 in dienst gekomen bij de voorloper van de huidige Kliniek voor Dieren, Boschhhoven en ben hoofdzakelijk werkzaam in het filiaal Heeze. Ik heb jaren geleden diverse opleidingen en cursussen gevolgd in Deurne in relatie tot de training en verzorging van paarden. Zelf heb ik ook een paard gehad. Later heb ik ook diverse cursussen gevolgd met betrekking tot de kleine huisdieren. Ik ben dus van vele markten thuis! De laatste jaren beleef ik veel plezier aan mijn honden. Op dit moment heb ik er drie. Zij komen uit verschillende Europese landen: België, Hongarije en Griekenland. Ik vind het werken met dieren steeds een uitdaging en het contact met en de ondersteuning van de
“baasjes” geeft mij veel voldoening. Graag tot ziens in Heeze!

 


Danique van den Heuvel Hallo! Ik ben Danique van den Heuvel, ik ben op 16 april 1997 geboren en ben woonachtig in Valkenswaard. Na 4 leuke en leerzame jaren te hebben gestudeerd op het Helicon in Helmond heb ik in mei 2017 mijn diploma behaald. Sinds juni ben ik aan het werk bij Boschhoven kliniek voor Dieren en heb het hier erg naar mijn zin. Vooral het afwisselende werk maakt het heel leuk! Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren; honden, katten, cavia’s, vogels en ook paarden. Na 10 jaar paard te hebben gereden ben ik hier helaas mee gestopt omdat ik er te weinig tijd voor had. Samen met mijn twee Zwitserse Witte Herders (Youna & Fayna) heb ik ook een aantal cursussen gehoorzaamheid en behendigheid gevolgd. In mijn vrije tijd knuffel ik graag met de witjes, onze kat Marley en ben ik vaak in de sportschool te vinden. Vooralsnog werk ik vooral op de locatie in Leende, maar zullen jullie mij ook af en toe tegen kunnen komen in Heeze. Tot snel!

 


mattyMatty Gielen 
Ik ben Matty Gielen en ben werkzaam bij Boschhoven Kliniek voor Dieren sinds 2007 als paraveterinair dierenartsassistente. Ik ben op 28 februari 1982 geboren in Geldrop, en woon nu samen in Luyksgestel met Dirk. We hebben 2 honden, een Basset hound (Dino) en een korthaar teckel (Lucky) en ook twee waterschildpadden die we inmiddels al 7 jaar hebben. Ik heb thuis een eigen honden- en kattentrimsalon en doe dit 3 dagen per week. Bij Boschhoven werk ik ook 3 dagen, en behandel op de locatie in Heeze ook honden en katten met moeilijke vachten en ik geef hier ook graag advies over. De opleiding tot hondentrimster heb ik gevolgd in Barneveld en de opleiding tot paraveterinair heb ik via de LOI gedaan. Ook heb ik een cursus professionele gebitsreiniging gevolgd. Verder heb ik het erg naar mijn zin bij Boschhoven en hoop hier nog lang te werken en u een keer te ontmoeten. Tot ziens bij Boschhoven Kliniek voor Dieren.

Margot Kuijken Hallo! Ik ben Margot Kuijken, 27 jaar en woonachtig in Bergeijk. Sinds 1 juni ben ik begonnen bij Boschhoven Kliniek voor Dieren als assistente voor de landbouwhuisdierenpraktijk.
Zelf ben ik opgegroeid op een melkveebedrijf waar ik, naast mijn werk hier, vaak te vinden ben. In mijn vrije tijd maak ik ijs van verse melk van onze koeien. Ook ga ik graag wat sporten of een terrasje pikken.
Graag tot ziens op de praktijk of bij u op het bedrijf!