Home / Over Boschhoven / Het team

 

Ons dierenartsenteam voor uw huisdier bestaat uit een groep ervaren dierenartsen en assistenten.

Het gezelschapsdierenartsenteam bestaat uit Caroline van der Ploeg, Dirk Spoorenberg en Jolanda Heerings. Wij willen graag met u samen uw huisdier gezond houden. Hierbij hebben we zowel oog voor uw huisdier, als voor u, het baasje. Door goed en gedegen onderzoek en een gerichte vraagstelling aan het baasje kunnen wij een zo goed mogelijke diagnose stellen. Veel nadruk leggen wij op preventieve diergeneeskunde; hoe kunnen wij voorkomen dat uw huisdier ziek wordt en hoe kunnen wij zo vroeg mogelijk een ziekte signaleren. Op deze manier kunnen uw huisdier en u een prachtige en gezonde tijd met elkaar doorbrengen.

Het paardendierenartsenteam bestaat uit Caroline van der Ploeg, Saskia Hofmann en Lotte Kooijman. Wij behandelen paarden zowel in de kliniek als op locatie. Ook binnen dit team staat naast de individuele geneeskunde de preventieve diergeneeskunde hoog in het vaandel.

Het landbouwhuisdierenartsenteam bestaat uit Ad Groenen, Lia Schots-Uijterlinde, en Saskia Hofmann . Wij werken met plezier samen met de veehouder om zowel het bedrijf als dier en koppel gezond te houden.

De diergeneeskundige inzichten veranderen continue. Alleen door regelmatige bijscholing en het lezen van vakliteratuur door onze dierenartsen kunnen wij u verzekeren van up-to-date diergeneeskundige zorg.

Wilt u kennismaken met onze praktijk en onze medewerkers? Kom gerust langs zodat u ons en onze praktijk beter leert kennen!