Home / Over Boschhoven

 

Boschhoven kliniek voor dieren wordt gevormd door een enthousiaste groep dierenartsen en assistentes; een hecht team welke zich met veel toewijding en professionaliteit inzet voor zowel de patiënt als de cliënt. Ons team is zich bewust van de bijzondere band die er bestaat tussen mens en dier.

Dit uit zich bij de gezelschapsdieren en de paarden in:

  • het aanbieden van veterinaire zorg van hoog niveau. Wij streven ernaar constant onze kennis en ervaring op peil te houden, o.a. door het volgen van nascholingen. Nieuwe ontwikkelingen zijn voor ons een uitdaging.
  • een goed ingerichte praktijk en deskundige gemotiveerde medewerkers voor wie betrokkenheid en respect als vanzelf worden beschouwd.
  • een gespecialiseerde vorm van 1e lijns diergeneeskunde, waarbinnen altijd de patiënt, en niet de aandoening, centraal staat.

Bij de landbouwhuisdieren uit dit zich in:

  • het aanbieden van zowel curatieve als preventieve zorg op individueel of koppelniveau, met een optimale prijs-kwaliteit verhouding.
  • het realiseren van een zo hoog mogelijk rendement voor de veehouder met betrekking tot diergezondheid, dierenwelzijn en voedselveiligheid.
  • indien wenselijk, samen met andere erfbetreders, het multidisciplinair aanpakken en oplossen van problemen met als doel een eenduidig advies voor de veehouder
  • proactief en oplossingsgericht meedenken op het gebied van diergezondheid met de agrarisch ondernemer ten aanzien van de snel veranderende wensen vanuit de overheid en de samenleving.

En uiteraard zijn wij 24/7 voor alle dieren beschikbaar.

 
 
 

Afspraak maken

Heeft u een oproepkaart ontvangen voor uw huisdier of wilt u een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button om per e-mail een afspraak te maken. Voor spoedgevallen belt u naar 040 - 2061682.