U kunt bij onze dierenartsen en assistenten terecht voor zowel informatie als behandeling van uw kat. Van informatie over aanschaf van een kitten tot voedingsadvies en van laboratorium onderzoek tot sterilisatie; uw kat is bij Boschhoven in goede handen!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de jaarlijkse vaccinatie om uw kat goed te beschermen. De inhoud van het vaccin kan wel ieder jaar verschillend zijn, we zorgen ervoor dat uw huisdier vaccinatie op maat krijgt. De oproepkaart voor uw huisdier ontvangt u hiervoor automatisch.

Naast uw bezoek aan de dierenkliniek kunt u ook zelf bijdragen aan de beste zorg voor uw kat. Zo is het van belang om uw huisdier 4x per jaar te ontwormen. In onze kliniek adviseren we u graag over de juiste middelen voor uw kat.

Aan de rechterkant vindt u een menu met informatie over veelvoorkomende onderwerpen wat betreft de zorg van uw kat. Wilt u een afspraak maken voor controle of behandeling? Bel dan gerust naar 040-2061682 of maak per e-mail een afspraak.  Natuurlijk bent u ook altijd welkom om langs te komen in de kliniek.