Home / Geen categorie / Update verbouwing en dierenarts Jolanda Heerings fulltime in Heeze en Leende

 

We zijn volop bezig met de verbouwing in Heeze. En het wordt al heel wat! Plan is om eind maart klaar te zijn, tot dan zijn we voor u geopend in Leende op afspraak, en zonder afspraak op onze inloopspreekuren op maandag, woensdag en vrijdag van 18.30 uur tot 19.30 uur, ook in Leende.

Wat is er nu al een mooi grote ruimte ontstaan in het pand. Er zal dan ook in tegenstelling tot in het oude pand een enorme lichtinval ontstaan, wat het werkplezier bevordert en een open uitstraling heeft voor onze bezoekers!

Hieronder alvast een impressie van de entrée.
U ziet op de foto’s ook de donkere kamer, deze wordt gebouwd omdat voor een goed oogonderzoek een ruimte nodig is die je kunt verduisteren. Deze ruimte wordt gebouwd voor Jolanda Heerings. Zij heeft zich vanaf de studie naast de algemene diergeneeskunde toegelegd op veterinaire oogheelkunde dmv allerlei Nederlandse en Europese cursussen. Zij behandelt veel oog patiënten, voert ook veel chirurgische ingrepen uit. Jolanda werkte overigens parttime bij ons ivm haar veterinaire werkzaamheden elders. Maar vanaf maart zal zij fulltime aanwezig zijn in Boschhoven op beide locaties Heeze en Leende en kunt u bij haar iedere dag afspreken, ook als u door uw eigen dierenarts bent doorverwezen voor oogheelkundige behandelingen en chirurgie.